L’Ajuntament invertirà 400.000 euros en la reurbanització del barri del Pic

calleGarcilasoEl projecte afecta a l’entorn del carrer Garcilaso

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, la regidora d’Urbanisme, Consuelo Morató, l’edil d’Obres, Francesc Fombuena, i l’arquitecte municipal s’ha reunit amb els veïns del carrer Garcilaso per a informar-los de les actuacions que es van a executar en l’entorn d’esta via del barri del Pic.

L’Ajuntament de Llíria invertirà 400.000 euros en la pavimentació del carrer Garcilaso, l’obertura i continuació cap al carrer Benissanó i la consolidació i estabilització dels talussos del vessant del Tossal de Sant Miquel, situat al costat d’un edifici de vivendes.

Amb estes obres, “volem regenerar esta zona que es trobava molt degradada, a fi d’integrar-la en el traçat urbà del municipi i dotar al barri de millor accessibilitat, mobilitat i seguretat”, ha destacat Manolo Civera.

En la primera fase del projecte s’han eliminat elements que estretien l’inici del carrer en la seua intersecció amb el carrer del Pic, així com les zones amb ressalts de roca que reduïen l’espai del carrer, per a ampliar-la i donar-li una secció més urbana. També s’ha intervingut en la renovació dels servicis d’abastiment d’aigua i sanejament i es va a finalitzar amb l’empedrat. El cost d’estes obres ha suposat una inversió superior als 63.000 euros.

El segon projecte serà la continuació del carrer Garcilaso en la seua obertura cap al carrer Benissanó. El cost d’esta intervenció ascendix a més de 226.000 euros, es prolongarà durant tres mesos i consistirà en la realització d’un  nou carrer. En esta obra serà molt rellevant l’eliminació d’un massís rocós existent en la part inferior de l’àrea d’actuació.

El projecte també contempla l’estabilització  de talussos del vessant del Tossal de Sant Miquel adjacent al grup de vivendes de VPO. Per a això s’ha dotat en el pressupost d’enguany 110.000 euros per a realitzar la contenció del talús amb malles ancorades al terreny per mitjà de xarxa de cables i la creació d’una barrera amb un tanca vegetal.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà