Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Llíria activa el Punt Violeta per unes festes lliures d’agressions sexistes

puntovioleta

El dispositiu s’instal·larà al recinte firal de Sant Miquel

Les Festes de Sant Miquel comptarà amb un Punt Violeta, amb l’objectiu de garantir unes festes lliures d’agressions sexistes, després d’instal·lar-lo a les festes de la Puríssima i les festes del Remei.

El Punt Violeta de les festes patronals de Llíria estarà instal·lat dintre del recinte firal, “perquè des del departament considerem que la fira pot ser una zona de risc” ha declarat la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. “Este cap de setmana, s’augmenta la intensitat de la programació de festes i és quan activarem el Punt Violeta, que estarà en funcionament fins al dia 29, amb una doble funció: previndre i informar”.

El dispositiu comptarà amb un Agent d’Igualtat, que oferirà ajuda a les víctimes d’agressions sexuals, durant els caps de setmana. Els divendres 21 i 28 i el dissabte 22, el Punt Violeta estarà ubicat en les proximitats de la zona d’atraccions, en horari de 22 a 02 hores. El dia 29 de setembre, es traslladarà al pavelló Pla de l’Arc per l’actuació de l’orquestra Euforia i es mantindrà actiu des de les 23.30 fins les 03.30 hores.

Durant la resta de jornades, es realitzarà una campanya informativa al recinte firal, amb la finalitat de sensibilitzar a la ciutadania sobre el problema de les agressions sexistes. A més d’informar sobre el procediment d’actuació en cas de ser víctima d’una agressió; s’explicaran altres aspectes relacionats, com per exemple, quins són els factors que diferencien un abús d’una agressió.

Per altra banda, el Punt Violeta habilitarà un espai per fer-se fotografies amb missatges i símbols que reivindiquen la igualtat i els drets de les dones, que permetrà a la ciutadania donar el seu suport a la campanya per unes festes lliures d’agressions sexistes.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà