L’Oficina AMIGU torna a oferir els seus serveis, amb un horari que s’amplia

L’Agència Municipal d’Informació per a la Gestió Urbanística de les Urbanitzacions (AMIGU) ha représ la prestació dels seus serveis, després d’haver tancat temporalment les portes “per qüestions borocràtiques”, segons assenyalen font municipals.

José García

L’Oficina AMIGU, que oferix assessorament especialitzat per el desenvolupament dels processos d’urbanització per gestió indirecta, torna així a oferir la seua col·laboració en la regularització d’estos nuclis residencials de Llíria, expliquen des de l’Ajuntament. Ara, a més, s’incrementarà l’horari d’atenció als veïns.

Així ho ha manifestat la regidora d’Urbanisme a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari: “l’AMIGU ha ampliat el seu horari a fi de millorar l’atenció als veïns i usuaris del servici”. Esta Agència Municipal, situada en els locals socials de Vall de Llíria, estarà oberta els dilluns, dimecres i divendres de 10:30 a 14:00 hores, i els dimarts i dijous ho estarà de 17:00 a 20:30 hores. A més, prestarà servei els caps de setmana per a la celebració d’assemblees informatives amb els propietaris.

Des de l’Ajuntament es recorda que tres zones residencials de Llíria (Edeta, La Sima i El Carmello) “han posat en marxa els seus projectes d’urbanització amb l’ajuda d’AMIGU i el suport majoritari dels propietaris, i més de 30 urbanitzacions han mantingut contactes amb l’Oficina per a rebre el seu assessorament”. Algunes formacions de l’oposició local han assegurat que eixa situació ha canviat i que ara són majoria les persones que s’oposen a la gestió indirecta.

L’alcalde Manuel Izquierdo ha afegit que este servei “es va posar en marxa al desembre de l’any 2009, com una mesura nova per a resoldre la tradicional problemàtica de la gestió de les nostres urbanitzacions i el seu desenvolupament”. El primer edil considera que balanç del primer any de funcionament de l’AMIGU “és molt positiu, pels resultats obtinguts i l’alt grau de satisfacció manifestat pels seus usuaris”.

L’Oficina està atesa “per professionals especialitzats en dret urbanístic”, es recorda des del consistori llirià, i presta gratuïtament els serveis d’assistència tècnica i jurídica als propietaris, edició de textos, reserva de locals públics per a celebrar assemblees, gestió de la tramitació administrativa fins a la constitució de l’associació i la seua inscripció en el registre, assistència a reunions de propietaris, convenis, programes de gestió interna de les associacions, així com informació i assessorament en les opcions de gestió urbanística per al desenvolupament de les urbanitzacions.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà