Els Reis Mags omplin d’il·lusió els carrers de Llíria

Més de 300 persones de diferents col·lectius van participar a la desfilada festiva

Els xiquets de Llíria, en el seu dia més especial, van disfrutar dissabte passat amb la visita dels Reis Mags, que participaren en la tradicional cavalcada acompanyats per més de 300 persones, entre figurants i músics, de diferents col·lectius locals. En el seu recorregut pels carrers del municipi, Ses Majestats d’Orient van repartit més de 600 quilos de caramels i 3.000 de monedes de xocolate, en una vesprada màgica plena il·lusió i bons desitjos.

​La cavalcada va concloure a la plaça Major amb la representació de l’Adoració al xiquet Jesús, i la recepció oferida per la Corporació municipal a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’alcalde Manolo Civera els va entregar la clau de la ciutat, en senyal de l’hospitalitat de tot el poble edetà als seus insignes visitants.

​Posteriorment, els Reis d’Orient es van dirigir a cadascuna de les tres parròquies de Llíria per a rebre als més menuts i fer-los entrega dels seus regals.

La cavalcada, organitzada per la regidoria de Festes, va comptar amb la participació de diferents col·lectius locals, com la Arxconfraria de la Cort de Maria, la Confraria de la Mare de Déu del Remei, la Parròquia de Maria Mare, la Federació del Comerç de Llíria, la batucada de Llíria “PerkuValencia”, les bandes juvenils de la Unió Musical i la Primitiva, el Grup de Danses “El Tossal”, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els Júniors de l’Assumpió, la Penya Arre, l’Associació d’Amics del Cavall, la Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça Pedralba, Avinguda dels Furs, Pla de l’Arc i Alpelic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà