La Orquesta de Extremadura actuarà a Llíria el pròxim 14 d’abril

El teatre de la Unió Musical acollirà l’actuació en la qual participaran els edetans Álvaro Albiach i Vicente Huerta

La Orquesta de Extremadura oferirà un concert extraordinari a Llíria, dirigida pel seu director titular, Álvaro Albiach, i amb la participació del violinista solista Vicente Huerta. Serà el pròxim 14 d’abril, a les 20 hores, en el teatre de la Unió Musical de Llíria, dintre de la programació musical de l’ajuntament.

El regidor de Música, Pedro Vicente, s’ha reunit amb Álvaro Albiach i Vicente Huerta per organitzar tots els preparatius del concert. Durant l’encontre, els dos músics de Llíria s’han mostrat molt il·lusionats per poder oferir un concert tan especial a la seua ciutat.

Per la seua banda, l’edil edetà ha reconegut que, durant el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, “Llíria se situarà de nou en el centre del panorama musical, oferint una programació de referència sense precedents”. A més del concert de la Orquesta de Extremadura, la localitat acollirà l’actuació de la Orquesta Sinfónica RTVE el dissabte 13 d’abril. “En un únic cap de setmana, podrem disfrutar de dos de les orquestres professionals de major renom de l’àmbit estatal”, ha conclòs el regidor.

La Orquesta de Extremadura ha sigut, des de la seua creació l’any 2000, un instrument de difusió de la cultura musical en la comunitat autònoma d’Extremadura. L’agrupació, que compta amb l’edetà Álvaro Albiach com a director titular des de setembre del 2002, aposta per la difusió de la música de nova producció, encara que el seu repertori inclou composicions des del segle XVIII fins a la música contemporània. Durant la seua trajectòria ha estat dirigida per batutes de reconegut prestigi, entre les quals es troben José Ramón Encinar, Antoni Ros Marbá, Enrique García Asensio, Christopher Wilkins, Martin Sieghart o Jesús Amigo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà