Vitroglass

La Primitiva rep un homenatge del Certamen de Valencia pels seus 200 anys

La banda de Llíria actuarà com a invitada en la sessió vespertina de la Secció d’Honor

La Banda Primitiva de Llíria participa este diumenge a la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València. Ho farà com a banda invitada amb motiu de l’homenatge que l’organització del certamen li retrà al Clarin, per la celebració dels seus 200 anys d’història. El concert tindrà lloc en la sessió vespertina del Certamen, a les 18 hores, a la Sala Simfònica del Palau de les Arts, que tindrà entrada lliure fins a completar l’aforament. 

Per a esta cita tan important, l’agrupació, dirigida per Javier Enguídanos, estrenarà la Simfonia n1 “Hell and heaven” del compositor Óscar Navarro. Abans de l’estrena, la banda interpretarà “Clarin Bicentenari”, el pasdoble de José Alamà composat amb motiu de l’efemèride del bicentenari. 

“Serà un dia històric per a la nostra societat perquè el món musical reconeixerà la contribució del Clarín a la música durant els últims 200 anys” ha reconegut el president, José Luis Pérez.  “Actuem com a banda invitada però els 140 músics s’estan implicant tant o més com si competirem al Certamen. Tenim el millor planter de músics d’Espanya i estrenem una obra espectacular” ha conclòs. 

Durant les últimes setmanes, la Banda Primitiva està preparant intensament esta cita en què, per primera volta farà un homenatge a una banda valenciana. De fet, el Clarín és l’única banda en la història del Certamen que ha aconseguit la victòria en els tres segles d’història de la competició.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà