El Curs d’Interpretació Musical ‘Ciutat de Llíria’ inicia l’onzena edició

onzena edició del Curs d'Interpretació Musical Ciutat de Llíria el camp de túria

La Ciutat de la Música està celebrant, durant esta setmana, l’XI Curs d’Interpretació Musical que va dirigit, preferentment, a alumnes de Grau Mitjà i Superior, a postgraduats i també a instrumentistes professionals.

 

Pau Tineo

Un total de 84 músics participen en la present edició, que es clausurarà dissabte que ve 16 de juliol i compta amb la col•laboració de la regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Llíria. El curs oferix un gran ventall d’especialitats instrumentals: oboé, violí, viola, violoncel, flauta, clarinet, trompa, trompeta, trombó, tuba, piano i percussió.

Vicente Llimerá, catedràtic i cap d’estudis del Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, és l’encarregat novament de dirigir a un professorat altament qualificat que, durant les trenta hores lectives de l’activitat, oferirà les seues ensenyances als alumnes inscrits.

Dins de les activitats del Curs d’Interpretació Musical de Llíria 2011, està previst que se celebre el dia 16, a les nou del matí, una Master-Class d’oboé, “Concert de Mozart KV 314”, a càrrec del professor Jesús Fuster.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà