Llíria iniciarà enguany les obres de la pujada a Sant Miquel

monasterio san miguel

Amb una subvenció de la Conselleria d’Habitatge

El ple de Llíria va aprovar ahir la licitació de les obres d’urbanització de la costa de Sant Miquel. Per part seua, el Consell va donar també, en la seua reunió del passat divendres, llum verda al conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament per a la gestió d’este projecte. 

Per a l’execució d’actuació, la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica aportarà una subvenció de 200.000 euros amb càrrec als pressupostos de 2020, i es completaria en fases posteriors amb un pressupost total de 835.385 euros.

La superfície objecte del projecte ocupa uns 3.410 m² i s’executarà sobre tres zones: la costa de San Miguel, l’espai d’uns habitatges demolits i el de la plaça que es forma en l’arrencada de la costa, entre els carrers Quevedo, l’Aldea i Recared.

L’actuació comprén les obres de pavimentació i remodelació de les zones, tant per als vianants com rodades, es respectarà l’estructuració d’estes, però s’ampliaran, on siga possible, les voreres i les zones enjardinades existents, i es dotarà també la zona de mobiliari urbà (bancs, jardineres, fonts, papereres).

D’esta forma es contribuirà a diferenciar els espais urbans, es continuarà mantenint un accés rodat, però es vol donar a la pujada un caràcter principalment per als vianants.

L’alcalde Manolo Civera ha destacat que amb este projecte “es pretén millorar l’accés a un dels llocs més emblemàtics de Llíria, de gran interés turístic, com és el monestir de Sant Miquel i el poblat ibèric del Tossal de Sant Miquel, declarat Bé d’Interés Cultural”.

1 Comment
  1. La misma noticia recurrente. Otra vez empiezan las obras. Hace 10 años que empiezan las obras y nunca empiezan. Estamos en el día de la marmota.En fin el año que viene volverán a empezar las obras.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà