Compromís per Llíria renova la seua direcció per encarar “l’instant decisiu” quan Joanma Miguel ocupe l’alcaldia

compromis lliria

La nova executiva: Empar Llàcer, Inma Rodilla, Vicent Murgui, Vicente Lis, Lourdes Navarro i Lluís Pérez

Compromís per Llíria va renovar la seua executiva local al Congrés Municipal celebrat ahir. La nova direcció del partit, encapçalada per Empar Llàcer, va ser elegida per unanimitat i ocuparà el lideratge durant els pròxims quatre anys.

La portaveu local estarà acompanyada per InmaRodilla, qui ocuparà la Secretaria d’Organització; Vicent Murgui, al front de la Secretaria de Finances; i els vocals Vicente Lis, Lourdes Navarro i Lluís Pérez.

L’objectiu principal de la nova Executiva serà treballar per donar suport i altaveu a les polítiques de les regidores de Compromís per Llíria i, sobretot, per recolzar a Joanma Miguel, qui ocuparà l’alcaldia de Llíria, a partir de juny del 2021.

“Després de tants anys de treball i lluita, hem arribat a l’instant decisiu en què, per primera volta, Compromís per Llíria ostentarà l’alcaldia del nostre municipi” ha reconegut la portaveu, Empar Llàcer. “Des del col·lectiu, hem d’estar donant suport i treballant per permetre que la gestió municipal siga encara més solvent”.

“El col·lectiu local encara un dels majors reptes com és liderar l’equip de govern en una legislatura on voran la llum  projectes tan importants i necessaris com el nou IES Camp de Túria i el CEIP nº3” ha afegit la líder del col·lectiu local, Empar Llàcer.

A més a més, durant els pròxims quatre anys, Compromís treballarà per créixer i millorar com a organització, ampliar les nostres complicitats socials amb els sectors més dinàmics de la ciutat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà