Llíria inicia les obres d’accés al nou IES Camp de Túria i el col·legi de Mura

plano IES camp de turia

Les actuacions suposaran una inversió de 875.000 euros

L’Ajuntament de Llíria iniciarà este pròxim dilluns les obres d’urbanització dels vials perimetrals d’accés als nous centres educatius que es construiran a la localitat amb una inversió de 577.608 euros.

Els treballs, amb una duració prevista de 5 mesos, contemplen tant la segona part de les intervencions arqueològiques prèvies com les pròpies obres d’urbanització.

A causa de l’execució d’estes actuacions, es reduirà l’espai d’aparcament situat el carrer Camí de Mura. Per això, l’Ajuntament sol·licita als conductors que respecten les senyalitzacions i recomana usar els pàrquings alternatius pròxims.

En una segona fase, que discorrerà en paral·lel a la construcció del nou IES Camp de Túria, es desenvoluparà el projecte complementari d’urbanització dels vials, que ampliarà la rotonda i el tram viari del carrer Camí de Mura, a més de resoldre el desviament al camí agrícola del sector. Estes obres tenen un pressupost de 297.859 euros.

L’alcalde Manolo Civera ha recordat que estes actuacions “constitueixen el pas previ necessari per a la construcció dels nous centres educatius en la zona a través del Pla Edificant de la Generalitat”.

L’Ajuntament de Llíria va adjudicar al desembre la redacció del projecte i l’execució de les obres del nou IES Camp de Túria, per un import de 9.776.196 euros i que s’iniciaran al llarg d’enguany. A més, en esta zona urbana, es construirà també el col·legi públic núm. 3, amb una inversió de més de 6 milions d’euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà