La consellera d’Agricultura visita la Finca de la Casa Carlos en Llíria

casa carlos agricultura

Els productes se subministren de manera directa al consumidor

La consellera d’Agricultura, Mireia Mollá, ha visitat l’explotació d’agricultura biodinàmica de la Finca de la Casa Carlos de Llíria juntamentamb el primer tinent d’alcalde, Joanma Miguel, diversos regidors del consistori edetà i el president de la Comunitat de Regants de Llíria, José Alfonso Soria.

El promotor i propietari de la finca, Ernesto Escribano, ha explicat a la responsable del Consell els principals treballs realitzats en estos terrenys per a aconseguir la certificació del CAECV en agricultura ecològica i de Deméter Internacional en agricultura biodinàmica.

Els productes generats en la Finca de la Casa Carlos se subministren de manera directa al consumidor. A més, Santa Bàrbara Organic Farm SL, nom comercial de l’explotació col·labora amb organismes oficials en projecte sd’investigació, al mateix temps que treballa en un projecte de generaci ód’energia renovable per a l’autoconsum de tota la finca.

Este nou projecte ha suposat un motor per a generar ocupació estable i localitzada en Llíria, on s’han consolidat més de 20 ocupacions fixes en els dos primers anys de funcionament.

Paral·lelament, s’ha implementat en les tasques de producció un projecte d’inserció social per a integrar persones amb discapacitat, juntament amb un altre programa per a impulsar l’explotació com a centre d’activitat sostenible, divulgació i formació en els àmbits de l’agricultura i la ramaderia orgànica.

Mireia Mollá ha transmés la seua felicitació per esta iniciativa i ha remarcat que este projecte “és una clara referència del que ha de ser el futur de l’agricultura ecològica i l’economia circular en la Comunitat. És important que continuem construint sinergies per a avançar cap a nous models de gestió agrícola”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà