Llíria commemora el Dia de l’Aigua amb un concert a l’ermita de Sant Vicent

El concert d’Harmonie Ensemble s’oferirà a través del canal de Youtube de l’Ajuntament

Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, s’ha sumat a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, que es commemora hui 22 de març, amb un concert a càrrec d’Harmonie Ensemble, dirigida per a l’ocasió per Marc Moncusí a l’ermita de Sant Vicent, al costat del brollador d’aigua.

El vídeo del concert complet estarà disponible en els pròxims dies en el canal de Youtube de l’Ajuntament de Llíria.

A l’acte van assistir l’alcalde Manolo Civera al costat de membres de la corporació municipal, així com el secretari autonòmic d’Agricultura, Rogelio Llanes, el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer Miguel Polo, el president del Tribunal de les Aigües Onofre Cubells i els dirigents de les comunitats de regants de Llíria, José Alfonso Soria i Manuel Martínez.

dia del agua

Manolo Civera ha assenyalat que “estem molt orgullosos de tornar a commemorar este Dia Mundial de l’Aigua, que l’any passat no vam poder fer per la pandèmia, i a més en una ciutat com Llíria, on l’aigua ha sigut una artèria de vida tan important per a totes les seues generacions”.

“L’aigua és un recurs indispensable per al planeta i, per això, l’hem de preservar com el tresor que és. Fem esta commemoració, a més, des d’eixa perspectiva de Ciutat Creativa de la UNESCO, que ens porta a utilitzar les disciplines artístiques per a reivindicar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, que ens ensenyen, entre altres coses, que cuidar l’aigua és un repte de totes les persones”, ha afegit l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà