Víctor Rubio nou entrenador del Refitel Bàsquet Llíria

Presentación entrenador Lliria

Arriba amb més d’una dècada d’experiència a la banqueta

Víctor Rubio serà el nou entrenador del Refitel Bàsquet Llíria per a la próxima temporada. El club edetà ho ha fet oficial esta vesprada a les xarxes socials. Rubio, natural de Gandia, aplegada després de 10 temporades com a primer entrenador i 7 com ajudant al UPB Gandia.

El tècnic de la Safor, compta a una gran experiència a la categoria, ja que ha tingut l’oportunitat de dirigir a l’equip de la Safor en les categories de plata i EBA durant 10 anys, a més d’haver disputat més de 500 partits en les competicions FEB.Des de la temporada 2001/02 fins a la temporada 2007/08 va ser l’entrenador ajudant d’un vell conegut i ídol de l’afició edetana, Isma Cantó, aconseguint la 14a posició a la LEB Or en la seua darrera temporada junts.

La campanya 09/10 es va convertir en el primer entrenador del Gandia Bàsquet a la Lliga EBA, i una temporada més tard ascendia a l’equip de la Safor a LEB Plata. Després d’una temporada a la categoria de bronze i passar per Paterna, el tècnic tornaria a la 15/16 a Gandia, aconseguint un altre ascens a la LEB Plata, on romandria fins a dia de hui on ha firmat pel Llíria.


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà