L’obra ‘Rescue Me’ en categoria A, i l’obra ‘La Bombilla’ en categoría B, guanyadores de GraffitArt 2013

Concursants GraffitArt 2013 de Llíria

 

Este concurs d’art urbà, que s’emmarca dins de les festes patronals de Sant Miquel, oferix als jóvens artistes de l’aerosol la possibilitat de mostrar la seua capacitat creativa a Llíria. Així, els participants van plasmar els seus treballs en els murs i panells mòbils ubicats en el Parc de la Bombilla.

 

Pau Tineo

 

L’obra ‘Rescue Me’ d’Alejandro Maiques Paredes en la categoria A i l’obra ‘La Bombilla’ de Germà Mastrogiacomo Gabriel de la categoria B han aconseguit el primer premi en la sexta edició del concurs de GraffitArt 2013, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Llíria.

Guanyador GraffitArt 2013 categoria A

 

El primer premi de la categoria A, per a majors de 16 anys, compta amb una dotació econòmica de 600 euros, mentres que la de la categoria per a artistes novells és de 150 euros.

 

El segon premi de la categoria A, dotat amb 400 euros, va ser per a l’obra ‘Llíria Verda’ de l’artista Sergio López Fernández, mentres que el tercer premi valorat en 300 euros ho va rebre Rubén Gallec Robledo pel seu treball ‘Llíria és salut’.

 

En la categoria B, per a menors de 16 anys, el segon premi, dotat amb 100 euros, va recaure en l’artista Sergio Meseguer Presons amb la seua obra ‘Conquista romana de Llíria’. El tercer premi, amb una dotació de 75 euros, va ser per a ‘Llíria Jove suena’ d’Enrique Salazar Llanas.

 

La regidora de Joventut, Susi Subiela, ha felicitat els guanyadors pel seu premi i ha agraït la participació dels jóvens artistes que un any més han deixat el seu segell en la localitat de Llíria. Finalment, hi ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Llíria volem fomentar l’art del grafit com un mitjà d’expressió alhora que siga respectuós amb el mig urbà” i ha animat als “amants de l’art urbà a participar en pròximes edicions”.

 

Guanyador GraffitArt 2013 categoria B

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà