La ‘fàbrica d’instruments’ de l’escola del Clarín visita els col·legis de Llíria

primitiva

El centre dona a conèixer els instruments musicals entre els escolars de 3 i 10 anys

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria està realitzant una activitat pedagògica als centres educatius de Llíria per difondre els instruments musicals i el seu ensenyament, entre els xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys. I ho fa d’una manera formativa i teatral a través de l’espectacle «La fàbrica d’instruments».

L’objectiu és fer atractiva la música per als xiquets i xiquetes que es troben en edat d’iniciar els seus estudis musicals. «Des de fa uns anys, l’activitat de l’Escola no ha parat de crèixer. Som molt actius i, enguany, sumem esta activitat de promoció del nostre centre» explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Ana Martínez. «Però, més enllà d’aconseguir més alumnes, volem que els xiquets i xiquetes descobrisquen la música i els parega atractiva perquè té múltiples beneficis cognitius i educatius».

Durant esta setmana, «La fàbrica d’instruments» ha visitat el col·legi Francisco Llopis, Santa Ana i rebrà als col·legis Sant Vicent i Sant Miquel al teatre-sala de concerts de la societat. A més, també actuarà pròximament a El Prat.

L’espectacle, conduït per un mecànic d’instruments, acosta diferents instruments als menuts mitjançant diferent jocs i endevinalles i, també, amb la interpretació de melodies de pel·lícules i sèries de televisió molt habituals per als escolars d’ixa franja d’edat.

«A l’Escola, estem molt contents de la rebuda que ha tingut esta iniciativa. Entre els col·legis, s’ha anat estenent la veu i ens han demanat ampliar el nombre de sessions per abordar una major franja d’edat».

L’Escola de Música de la Banda Primitiva és conscient de la seua tasca educativa però, a més a més, realitza diversos projectes de caràcter social i pedagògic externs per tractar de millorar la societat, a través de la música. I este és un d’ells.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.