Llíria participarà en el Musika-Música de Bilbao

lliria

L’Ensemble de Clarinets del Conservatori actuarà en la programació del festival

L’Ensemble de Clarinets del Conservatori Professional de Música de Llíria participarà en el Festival Musika-Música 2022 de Bilbao. Els professors de clarinet del centre de la localitat edetana, Salvador Marí i María José Sanmartín, van presentar la candidatura per a la modalitat de conservatoris professionals, que va ser recolzada per la directora del Conservatori de Llíria, Amparo Esteve, i per la Regidoria d’Ensenyaments Artístics.

L’edil de l’àrea, Paco García, que ha valorat “molt positivament la selecció d’un grup local per a un esdeveniment tan destacat”, ha volgut destacar igualment “la col·laboració que ja existeix entre les dues Ciutats Creatives de la Xarxa UNESCO, Bilbao en la modalitat del disseny i Llíria en la de música”.

García ha explicat que esta nova edició del Festival Musika-Música “se celebrarà entre el 4 i el 6 de març i que té enguany com a temàtica la naturalesa”.

El grup d’alumnes del’Ensemble de Clarinets de Llíria interpretarà un programa molt variat amb obres de Vivaldi, Beethoven o Grieg i inclou el ‘Ciclo de los Ríos’de Malando, tot això amb arranjaments instrumentals expressament elaborats per a l’ocasió pel professor d’Harmonia, Carlos Díaz.

El concert de la formació, sota la direcció de Salvador Marí, tindrà lloc el dissabte 5 de març a la vesprada al Palau Euskalduna.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà