Sonia i Irene donen la benvinguda a les Falles del retrobament

fallas lliria 2022

Llíria inicia l’activitat festiva amb l’acte d’imposició de bandes i la Crida

Després de dos anys d’aturada, l’activitat fallera ha tornat a Llíria amb un doble acte per a avivar el foc festiu. Les sis comissions han assistit a la Crida, que s’ha celebrat esta vesprada al Multiusos, en lloc de la plaça Major, davant la previsió de pluges.

Les falleres majors de Llíria, Sonia Cervera i Irene González, han anunciat les Falles de 2022, en est acte en el qual han estat acompanyades per les seues respectives corts d’honor, l’alcalde Joanma Miguel i la corporació municipal, i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

En la seua intervenció, les regines de la festa al municipi, que han recordat a les persones mortes per la COVID, han manifestat que “després de dos anys de molta paciència, és el moment de vore els nostres esforços recompensats perquè les Falles són la nostra passió”.

Sonia i Irene han animat a “disfrutar al màxim de cada acte festiu però amb sentit comú, perquè no volem que mai més hi haja un mes de març sense les nostres benvolgudes Falles”.

L’alcalde Joanma Miguel, que ha entregat la Clau de la Ciutat a les falleres majors, ha apel·lat a “la responsabilitat en les primeres festes que se celebraran a la nostra població amb una certa normalitat, per a fer que siguen veritablement exemplars” i ha convidat a la ciutadania a participar de “les Falles del retrobament, perquè el vitalisme festiu torne als nostres carrers i fem d’estes celebracions falleres les millors de les nostres vides”.

fallas lliria 2022

La Crida ha tingut com a prolegòmen, en esta jornada, la gala d’imposició de bandes que s’ha realitzat al matí al teatre de la Unió Musical. Les falleres majors de Llíria, Sonia i Irene, al costat de les representants de les comissions del municipi han rebut el distintiu acreditatiu del present exercici.

A més, en reconeixement als seus esforços en este temps, Junta Local Fallera ha entregat el premi extraordinari a l’esperit faller enfront de la COVID a les sis falles locals, Colón-San Vicente de Paúl, Pla de l’Arc, Plaça Major, Alpelic i adjacents, Avinguda dels Furs i voltants i Plaça Pedralba.

Amb estos dos actes, que han servit per a retornar el somriure als fallers i falleres de Llíria, s’inicia la programació festiva de les Falles 2022 que es desenvoluparà al llarg dels pròxims dies amb el Tren Faller, la Ronda d’Albaes Falleres, l’entrega de premis, l’ofrena o les celebracions del dia de Sant Josep.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà