La confraria de Sant Vicent de Llíria dona inici a les seues festes

Els actes festius es prolongaran fins al pròxim 1 de maig que finalitzaran amb la Solemne Processó

La Cofradia de Sant Vicent Ferrer de Llíria ha donat inici a les seues Festes de Pasqua d’una manera molt especial. En l’Ermita dedicada al patró de Llíria s’ha beneït un nou museu amb molts objectes d’interés, entre ells, el Quadre del Miracle de Llíria de Jose Segrelles, el facsímil de la Bíblia de Sant Vicent Ferrer, la Relíquia del Sant, llibres antics d’actes, entre altres.

Així mateix també s’ha inaugurat la Botiga de Records, situada en una antiga lenyera contigua al Temple. S’ha realitzat d’una estada freda i lúgubre, un racó acollidor destinat a propagar la devoció al Pare Sant Vicent. Al seu torn s’ha aprofitat per a renovar el catàleg d’articles.

Les festes de Sant Vicent de Llíria van començar el dia de Pasqua amb l’Ofrena de Caridad i l’inici de la novena i es prolongaran fins al pròxim 1 de maig que finalitzaran amb la Solemne Processó. El dia gran serà el 25 d’abril, dia de sant Vicent, en el qual es realitzarà la tradicional rogació des de Llíria fins al paratge de les fonts on està situada l’Ermita (lloc on Sant Vicent va obrar el Miracle).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà