Aquests són els guanyadors dels concursos de Nadal de Llíria

premios Nadal lliria

Als millors aparadors comercials i la decoració de balcons i façanes

L’Ajuntament de Llíria va entregar anit els premis dels concursos de Nadal als comerços, associacions i veïnat amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel, el regidor de Festes, Paco Gorrea i el president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla.

En la XVIII edició del certamen d’aparadors comercials, el primer premi va ser per a Agartha, el segon per al Centre Auditiu i Òptica Anna Cervera, el tercer per a Òptica Llíria, el quart per a Pizzeria de l’Angel, i el cinqué per a Nou Calasanz.

Pel que respecta al III concurs d’engalanament de façanes, balcons o finestres, en la modalitat individual, Virginia Delgado va rebre el primer premi. També van ser guardonades Puri García (segon), Rafael Bernal (tercer), Andrea Valero (quart), i Esther Ariete (cinqué).

premios Nadal lliria

En la categoria de col·lectius, el primer premi va ser per al veïnat de Duc de Llíria-Severo Ochoa, el segon per a la Falla Avinguda dels Furs i voltants, i el tercer per a la Comparsa Cristiana El Remei.

Els guanyadors, a més del diploma acreditatiu, reben una targeta de compra per a consumir en el comerç de Llíria, valorades entre 100 i 30 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà