Comencen les obres d’ampliació de voreres enfront del teatre de la Primitiva

Millorarà la seguretat en el tram de l’eixida de l’escola de música

Les obres d’ampliació de la vorera en el primer tram dels números imparells del carrer Metge Miquel Pérez, enfront de la façana del teatre de la Banda Primitiva, i la remodelació de passos de vianants, donaran principi la pròxima setmana.

La Regidoria de Mobilitat Sostenible durà a terme l’execució d’este projecte arran d’una petició realitzada per la societat musical, amb la finalitat de millorar l’accessibilitat de l’entitat i la seguretat viària en el tram de l’eixida de l’escola de música.

L’edil de Mobilitat Sostenible, Paco Garcia, ha explicat que l’actuació “es desenvoluparà al llarg del mes de febrer i principis març, i consistirà en l’ampliació de la vorera que discorre enfront de la societat, creant un espai més pensat per als vianants que afavorirà el trànsit de persones i reforçarà la seguretat en la part que dona a l’eixida de l’escola de música”.

La nova vorera inclourà jardineres i un aparcament per a bicicletes, que serviran també per a millorar la imatge del carrer. Es mantindran les columnes de lluminàries existents, així com l’arbratge i els seus escocells, eixamplant la mateixa i deixant la seua alineació a la vora de la calçada.

Respecte a l’adequació dels passos de vianants, es remodelarà el situat front l’eixida de l’escola de música, on s’implantarà i senyalitzarà un pas per als vianants sobreelevat al nivell de la vorera, per a induir a la reducció de la velocitat i reforçar la seguretat, amb el que s’unifiquen totes dos voreres en una única plataforma per als vianants.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible s’informa la ciutadania que en alguns moments de l’execució de les obres es podrà procedir al tall d’este tram de carrer, que serà convenientment senyalitzat i coordinat amb la Policia Local de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà