Eva Górriz, fundadora de Pentagrama, rep el Premi Grattia Maximilla

premios mujer lliria

L’Ajuntament de Llíria ha entregat els premis dels concursos del 8M

En la vespra del 8M, l’Ajuntament de Llíria ha entregat els guardons del Dia Internacional de la Dona 2023. La huitena edició del Premi Grattia Maximilla ha recaigut en Eva Górriz Porta, responsable del taller municipal per a persones amb problemes de salut mental i fundadora i presidenta de l’associació Pentagrama que enguany compleix deu anys.

El municipi ha volgut reconéixer la labor d’Eva Górriz, tant en el taller com en l’associació Pentagrama, com a exemple de dona dedicada a millorar la qualitat de vida i el benestar dels usuaris del programa i suport als seus familiars, en el seu compromís contra l’estigmatització del col·lectiu i per a afavorir la seua autonomia personal.

El Consistori de Llíria concedeix anualment este guardó per a posar en valor la trajectòria d’aquelles dones que han destacat en diferents àmbits socials, trencant prejudicis socials i promovent la igualtat. Esta edició estava dedicada a la implicació solidària en la salut mental.

Concursos de cartells i fotografia

A més, s’han entregat els premis del XXII concurs de cartells i del XVI de fotografia del 8 de Març, en este acte presidit per l’alcalde Joanma Miguel.

En el primer, en la categoria de fins a 16 anys, ha resultat guanyadora Noelia Pérez Cervera amb l’obra “Lluita contra la violència”, mentre que en local ha sigut guardonada Fàtima Zahara El Hariri amb “Continua lluitant”.

En la modalitat B, per a persones majors de 16 anys, Juan Diego Ingelmo ha obtingut el premi de la categoria primera amb “Ocho”, i Ana Márquez en local amb “Esto no se cura con flores”.

Al concurs de fotografia, en categoria primera, ha sigut premiada Ruth Barrachina per “En la cuina”, mentre que el guardó en local ha recaigut en Álex Conwey per “Translúcida”.

L’acte d’entrega de premis ha comptat amb actuacions musicals com la que ha oferit el Cor Inclusiu ‘Batukarang’ de Pentagrama.

La mostra amb els treballs presentats es podrà visitar en Ca la Vila fins al 15 de març.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà