El PP de Llíria exigeix la neteja i el manteniment de les parcel·les municipals

La formació denúncia l’abandó de diferents parcel·les del terme podent provocar incendis

El regidor del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria, Miguel Castellano, ha exigit en el ple, a través d’una moció, que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE netege i mantinga les parcel·les municipals per a evitar incendis i riscos per a la seguretat, salubritat i adorn públic, així com danys i perjudicis a tercers i a l’interés general.

Catellano s’ha pronunciat d’aquesta manera davant l’estat d’abandó en el qual es troben les parcel·les i solars del terme de Llíria, amb gran quantitat de mala herba, podent provocar incendis, situacions de greu risc i molèsties per als veïns per la proliferació de plagues d’insectes.

L’edil popular ha lamentat que el PSOE i Compromís-MOVE voten en contra de la proposta i els ha exigit que “es lleven la bena dels ulls perquè rebutjar aquesta proposta és mantindre una política erràtica de gestió quant al manteniment les parcel·les i solars”.

Campanya d’informació a propietaris

Així mateix, ha demanat que “es realitze una campanya d’informació als propietaris dels solars i de totes les parcel·les i rústiques del terme municipal de Llíria sobre l’obligatorietat de fer els treballs de desbrossament, neteja i retirada de residus de tota classe, mantenint els elements vegetals degudament retallats i sense envair la via pública”.

En aquest sentit, Castellano ha explicat que “és un error esperar al mes de maig a notificar, quan les altes temperatures obliguen a actuar molt abans per a previndre incendis” i ha afegit que “aquesta actuació hauria de realitzar-se amb la periodicitat necessària per a mantindre les parcel·les i solars en les degudes condicions durant tot l’any”.

Igualment, el dirigent popular ha assegurat que “l’Ajuntament de Llíria ha de donar exemple en la gestió de manteniment i neteja de les seues parcel·les i solars, perquè no podem exigir als altres el que la mateixa administració no fa, per tant celeritat en aquesta gestió i informació als propietaris perquè seguisquen els passos de l’administració local”.

Finalment, el regidor popular ha criticat “la gestió de l’actual Govern del PSOE i Compromís-MOVE, ja que durant huit anys no han fet res, deixant una imatge de Llíria abandonada i bruta i ara, a dos mesos d’eleccions, vulguen amb pegats demostrar que han fet alguna cosa, un engany més dels partits d’esquerres que només perden subvencions i no atenen les necessitats de la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà