Elizabeth Ventura serà la fallera major de Llíria que es queda sense infantil

De la comissió Plaça de Pedralba

Ca la Vila a acollit esta vesprada l’acte nomenament de la fallera major de Llíria per a l’any 2024. Elizabeth Ventura Deval, de la comissió Plaça de Pedralba, ha sigut designada oficialment com a màxima representant del col·lectiu faller de la ciutat, al no haver-hi altres candidates presentades.

El municipi no tindrà el pròxim exercici fallera major infantil, després de no formalitzar-se cap candidatura per al càrrec. Per això, Elizabeth Ventura estarà acompanyada per una cort d’honor única formada per Natalia Giménez, María Clara Martins, Silvia Erla, Dolores Romero i les xiquetes Vega Castillo, Aicha Ferrer i Pilar Gras.

L’acte de nomenament ha comptat amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel i representants de la Corporació municipal, el president de Junta Local Fallera Martín Martínez, i les falleres majors de Llíria 2023, Esperanza Rubio i Andrea Peris, que cediran el testimoni a la seua successora en la proclamació en octubre.

El primer edil, Joanma Miguel, ha felicitat, en nom de la ciutat, a Elizabeth pel càrrec que assumirà i li ha desitjat “tot el millor en el seu regnat” i l’ha animada a “disfrutar al màxim d’esta experiència única per a tota fallera de cor”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà