Llíria celebra la tradicional Baixà de Sant Miquel

En este acte, la imatge de l’Arcàngel ha sigut portada des del seu Reial Monestir fins a la parròquia de l’Assumpció

Un any més, i en la vespra de la festivitat del patró de Llíria, els veïns i veïnes de la localitat han participat de manera multitudinària en la tradicional Baixà de Sant Miquel. En este popular acte, la imatge de l’Arcàngel ha sigut portada des del seu Reial Monestir fins a la parròquia de l’Assumpció.

Un dels moments més emotius ha sigut, com sempre, la trobada entre les imatges de Sant Miquel i Sant Vicent Ferrer, enfront de la seu de l’Orquestra de Plectre “El Micalet”, que ha oferit una breu actuació en honor a tots dos sants.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i la resta de membres de la Corporació municipal han participat també en este acte, que marca la recta final de les festes patronals.

La capital del Camp de Túria rebrà demà la visita a milers de pelegrins, que visiten cada any, en esta jornada, el monestir de Sant Miquel. Dins dels actes del dia gran de les festes, també se celebrarà a la vesprada la solemne processó interparroquial, com a preludi de l’últim cap de setmana d’actes festius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà