L’esportista Alejandro Rosalén rep la Medalla de la Ciutat de Llíria

L’entrenador de porters, natural del municipi, va aconseguir la passada temporada el “scudetto

L’Ajuntament de Llíria va entregar anit a l’entrenador de porters i veí de la localitat, Alejandro Rosalén López, la Medalla de la Ciutat en reconeixement a la seua important trajectòria esportiva. L’acte de lliurament de Distincions Honorífiques de 2023 es va celebrar en la plaça Major, en el preludi del concert de la vespra de San Miguel que van protagonitzar la Banda Simfònica Va unir Musical i el Grup de Danses i Rondalla “El Tossal” de Llíria.

Alejandro Rosalén va iniciar la seua carrera professional l’any 2003 en les categories inferiors del València Club de Futbol. En la temporada 2012-2013, es converteix en el primer entrenador de porters del Videoton de la primera divisió d’Hongria. L’any següent, recala en la Sèrie A italiana per a formar part del cos tècnic de la Fiorentina, on va estar huit temporades. L’any 2021 passa en el Nàpols, equip amb el qual ha aconseguit el seu èxit esportiu col·lectiu més important fins hui, el campionat de la lliga d’Itàlia. A més, cal destacar que tots els porters titulars que han treballat amb Alejandro Rosalén han aconseguit la internacionalitat amb les seues respectives seleccions nacionals.

L’alcalde, Joanma Miguel, va destacar que “és un orgull per a la nostra ciutat comptar amb un veí que ha desenvolupat una gran carrera en el món de l’esport, i que s’ha llaurat a base de molta faena i sacrificis personals”.

A més, “com liriano de cor, mai ha perdut les seues arrels i sempre ha portat el nom del municipi que li va veure nàixer, allà on ha treballat. I aquesta és la ciutat que volem, la de gent com Alejandro que no perd les seues essències i mira al futur amb il·lusió”.

Distincions exmembres corporació

D’altra banda, en el mateix acte, l’alcalde Joanma Miguel va entregar la Distinció d’Honor de la Ciutat als exmembres de la Corporació municipal que van deixar el seu càrrec en l’última legislatura i reconeixement a la seua vocació de servei públic pel poble de Llíria: José Antonio Fombuena Salat, Vanessa María Igea Maqueda, Elena Mª Jiménez Garrido, José Luis Llopis Blesa, Isabel Llopis Silvestre, Mª Fina Torrijo del Rei i Pedro Vicente Alamá.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà