L’Orquestra Llíria City of Music participa en la reobertura del Palau de la Música

Dirigida per Pascual Cabanes va oferir ‘Música a la llum de Sorolla’

L’Orquestra Llíria City of Music ha participat en els actes de reobertura de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València. La formació, dirigida per l’edetà Pascual Cabanes va oferir el passat diumeng, l’últim concert dels quatre programats en el cicle.

D’esta manera, la reobertura del Palau de la Música ha conclòs amb la presència de Llíria, declarada Ciutat Creativa de la UNESCO l’any 2019. Una representació de l’Ajuntament de Llíria formada pels regidors Paco García, Maria José Llopis i RemeMazzolari va assistir a esta actuació extraordinària.

L’Orquestra Llíria City of Music va oferir l’espectacle ‘Música a la llum de Sorolla’, amb motiu de la commemoració del centenari de la mort del pintor valencià, i amb un programa que incloïa obres de grans compositors espanyols contemporanis de l’època de Joaquín Sorolla.

La sala, plena per complet, va ovacionar en diverses ocasions tant al seu director com als components de la formació edetana i els seus solistes per la seua magnífica interpretació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà