La Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria rep premi al foment lector

biblioteca lliria

El guardó de Cultura reconeix la tasca del personal del centre a través dels programes inclusius

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, acompanyat pel vicepresident primer, Vicente Barrera, ha entregat hui el premi al foment lector 2023 a la Xarxa Municipal de Biblioteques Públiques de Llíria. L’alcalde Joanma Miguel i la directora del servei municipal, Dolores López, han recollit este guardó que concedeix anualment la Conselleria de Cultura amb motiu el Dia del Llibre Valencià.

L’acte, celebrat al monestir de San Miguel dels Reis de València, ha comptat igualment amb l’assistència de la regidora de la Xarxa de Biblioteques, Reme Tordera, i tot el personal del servei municipal. Estos premis també distingeixen als llibres millor editats i la labor de les llibreries per al foment lector en la Comunitat Valenciana durant l’any 2022.

L’alcalde Joanma Miguel ha volgut felicitar a tot l’equip humà de la Xarxa Municipal de Biblioteques “per este merescut reconeixement, que posa de nou en valor la gran tasca que realitza diàriament el nostre personal bibliotecari per a fomentar l’hàbit lector entre la població, amb iniciatives innovadores i que les han convertides en un centre de referència”.

La Xarxa de Biblioteques de Llíria promou diferents projectes d’animació lectora inclusiva, dirigits a tota la ciutadania, des dels més joves, fins a altres col·lectius amb més dificultat per a accedir a la lectura, com els programes dirigits a persones amb diversitat funcional, problemes de salut mental o Alzheimer, i que promouen la lectura com una eina d’inclusió social. Igualment, el premi rebut reconeix la seua eficiència i labor bibliotecària, que estan integrades en la seua comunitat i potencien l’ús de les noves tecnologies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà