L’incendi a l’hospital de Llíria va ser intencionat

hospital de lliria incendio

El centre recuperarà la normalitat en dues o tres setmanes

L’incendi declarat el passat diumenge a la vesprada a l’Hospital de Llíria va ser intencionat, segons tots els indicis reunits pels investigadors de la Guàrdia Civil, han informat a EFE fonts de la Comandància Provincial.

Encara que el desenvolupament de la investigació depén de l’autoritat judicial, aquesta és la principal hipòtesi que es maneja després d’un incendi que va obligar a evacuar dues plantes de l’hospital i que manté a díhuit pacients reubicats en altres centres.

L’incendi, que es va declarar poc abans de les 18 hores en la unitat de psiquiatria, no va causar ferits però van ser necessàries fins a sis dotacions del Consorci Provincial de Bombers per a la seua extinció.

Fonts de la Conselleria de Sanitat han informat que 15 dels pacients evacuats seran portats a l’hospital Arnau de Vilanova de València i un altre tres, a la Fe.

També han sigut evacuats 23 pacients de la quarta planta, on està Medicina Interna, encara que després de l’extinció de l’incendi podran tornar a les seues habitacions per a continuar sent atesos.

Responsables de la Conselleria de Sanitat al costat dels tècnics de manteniment de l’hospital i els bombers han revisat l’estructura i confien que el centre recupere la normalitat en dues o tres setmanes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà