Llíria aprova el seu pla per a ser Destinació Turística Intel·ligent

El document definix les estratègies a afrontar en matèria turística

L’Ajuntament de Llíria ha aprovat el Pla Director DTI (Destinació Turística Intel·ligent), on es marquen les línies d’actuació sobre turisme per als pròxims anys i que permetrà a la ciutat continuar impulsant els seus recursos turístics.

En l’elaboració del document, aprovat per unanimitat de la Corporació en l’última sessió plenària, han participat representants de la ciutadania, associacions empresarials, membres la Comissió Mixta Local de Turisme i altres col·lectius relacionats amb l’àmbit del turisme local, que han pogut plantejar les seues inquietuds i propostes sobre la ciutat.

Segons explica l’edil de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, “este Pla Director definix les estratègies i reptes que té la ciutat de Llíria en els pròxims anys per a aconseguir establir-se i reunir les fites necessàries per a estar en un dels tres nivells que establixInvat.turdins de la Xarxa DTI”.

Entre els eixos principals estan el poder aconseguir tindre una infraestructura tecnològica d’avantguarda, que garantix el desenvolupament sostenible del territori turístic, accessible per a tots, que facilite la interacció i integració del visitant amb l’entorn i incremente la qualitat de la seua experiència en el destí i millora la qualitat de vida del resident.

Per a això, ha assenyalat García, “s’ha realitzat un diagnòstic dels recursos de la ciutat a través de l’anàlisi del destí que es duu a terme mitjançant la ferramenta en línia de Invat.tur, que inclou tots els indicadors emmarcats en cadascun dels àmbits. Així, servix per a conéixer en quin punt del procés es troba el destí”.

Amb la incorporació a la Xarxa DTI, el municipi de Llíria busca millorar la imatge de destí, col·laborar i interactuar en la xarxa autonòmica per a millorar les experiències, una formació contínua per al personal tècnic de Turisme Llíria per a adaptar-lo a la nova realitat, el mantindre una avaluació continuada de la xarxa DTI i poder accedir a ajudes i subvencions, tant estatals com europees.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà