La Societat Espanyola d’Estudis Clàssics organitza una visita al patrimoni de Llíria

Termas Romanas de Mura

El tour també tindrà parada a Villar del Arzobispo i Chelva

Llíria i el seu patrimoni històric continuen sent un punt de referència en les visites turístiques de la Comunitat Valenciana. La “Simfonia de Cultures” que es pot trobar a la localitat edetana és única, amb els seus 14 Béns d’Interés Cultural, Monuments Nacionals com l’església de la Sang, la seua història musical, els seus paratges naturals com la Serra Calderona o el Parc del Túria, fan del municipi un atractiu turístic de primer orde.

D’esta manera, el pròxim dissabte 1 de juny, la capital del Camp de Túria acollirà una nova activitat cultural organitzada per la delegació de la Comunitat Valenciana de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics (ITINERA Arqueo-SEEC).

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha explicat que “es tracta de la segona edició d’esta jornada que la Societat fa a la nostra localitat, amb un acostament, en forma d’excursió, als tresors arqueològics i patrimoni històric que tenim tant en el nucli urbà com en el terme municipal”.

En esta ocasió, la delegació de ITINERA Arqueo-SEEC ha organitzat un tour que recorrerà les comarques del Camp de Túria i de La Serrania. La primera part de la jornada es desenvoluparà a Llíria, per a continuar en els municipis de Villar del Arzobispo i Chelva.

L’expedició estarà formada per un grup de 43 persones, majoritàriament professionals de la docència, que coneixeran de primera mà el patrimoni historicoartístic de la ciutat edetana, per a difondre’l i posar-lo en valor, i centrat principalment en l’època romana.

García ha assenyalat que la promoció que des de l’àrea de Turisme s’està fent, “ha aconseguit que este tipus de visites s’incrementen en els últims mesos, i han crescut els grups que arriben a la nostra localitat. La recuperació d’activitats, festivals i visites guiades, així com la difusió a través dels centres educatius del patrimoni local han suscitat una major atracció per a conéixer les cultures, costums i patrimoni que ens han llegat els nostres avantpassats”.

“Agraïm la visita de ITINERA Arqueo-SEEC a Llíria i esperem que siga una de moltes més edicions d’estos tours turísticoculturals que organitzen i continuen triant Llíria com a punt de referència de les seues activitats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà