En llibertat l’home detingut a Llíria per abusar de menors durant 50 anys

juzgados lliria

L’Audiència de València ha concedit la llibertat provisional

L’Audiència de València ha concedit la llibertat provisional a l’home de 69 anys que es va entregar el maig passat en la caserna de la Guàrdia Civil de Llíria i que va confessar haver abusat sexualment de diverses menors del seu entorn durant més de 50 anys.

Els magistrats han estimat el recurs d’apel·lació interposat pel seu defensa contra l’ordre d’empresonament provisional dictat pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Llíria al maig passat al no apreciar risc de fugida, segons han confirmat a EFE des del Tribunal Superior de Justícia valencià.

No obstant això, han imposat a l’investigat mesures cautelars consistents en compareixences per a signar en seu judicial dues vegades al mes i una ordre d’allunyament respecte d’una de les víctimes, que encara és menor d’edat.

Encara que l’acte apel·lat és d’Instrucció 7 de Llíria, que estava de guàrdia quan el detingut va passar a disposició judicial, la investigació va recaure amb posterioritat en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Llíria, que és l’instrueix les diligències en l’actualitat.

L’home va confessar haver comés agressions sexuals a cinc menors: la seua neta -amb diversitat funcional-, una germana, la seua cunyada, una amiga de la seua neta i una xiqueta de 8 anys, l’única que encara és menor d’edat.

Al matí següent de la seua confessió, i després d’haver contactat amb les víctimes perquè interposaren la pertinent denúncia, la Guàrdia Civil ho va detindre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà