Arantxa Redondo i Marta Boscá, falleres majors de Llíria 2025

falleras mayores Llíria

Francesc Gea es convertix en el primer president infantil

Arantxa Redondo Ruiz i Marta Boscá Fos han sigut hui nomenades com a fallera major i fallera major infantil, respectivament, de Llíria per a l’any 2025. Arantxa pertany a la comissió Avinguda dels Furs i voltants, mentres que Marta és fallera de Pla de l’Arc. La màxima representant infantil ha sigut elegida entre les tres candidates presentades, mitjançant un sorteig públic que s’ha celebrat esta vesprada a Ca la Vila.

A més, les noves reines del col·lectiu faller a la capital del Camp de Túria estaran acompanyades, per primera vegada en la història festiva del municipi, per un president infantil, Francesc Gea Merino d’Avinguda dels Furs, nou càrrec representatiu que ha instaurat Junta Local Fallera enguany.

El nomenament ha sigut pronunciat per l’alcalde Joanma Miguel, que ha estat acompanyat per la regidora de FestesMª José Llopis i representants de la Corporació municipal, la fallera major de Llíria 2024 Elizabeth Ventura, i la nova presidenta de Junta Local Fallera, EnriFitos, que ha participat així en el seu primer acte oficial en el municipi. A més, es tracta de la primera dona que ocupa la presidència d’este organisme.

El primer edil, Joanma Miguel, ha transmés a les falleres majors i el president infantil “la més afectuosa felicitació de la ciutat per la seua elecció” i els ha desitjat “tot el millor en este especial exercici faller que podran disfrutar”.

Igualment, ha volgut destacar que la festa fallera de Llíria “ha aconseguit una fita històrica per la igualtat amb el primer president infantil i la primera dona presidenta de Junta Local”, al mateix temps que ha aprofitat per a agrair la labor desenvolupada pel seu antecessor en el càrrec, Martín Martínez, al llarg d’estos últims cinc anys”.

Les noves persones que representaran a les Falles de la localitat edetana seran proclamades oficialment el mes d’octubre.

La cort d’honor de la fallera major estarà formada per María Fitos,Tania Navarré, Luisa Sotoca i Anabel Torres. Mentres que la infantil estarà acompanyada per les xiquetes Ángela García, Leire Sánchez, i Noemí Gallardo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà