Aquests són els premiats de ‘BALCOnejARTe’

La balconada ‘El laberinto’ del Centro Nueva Opción, guanyadora del certamen de pintura

El Centro Nueva Opción, amb l’obra “El laberinto”, ha sigut el guanyador del certamen artístic “BALCOnejARTe. Balconades per la Salut Mental” 2024, amb un premi dotat amb 300 euros. L’alcalde Joanma Miguel i la presidenta de l’Associació Pentagrama, Eva Górriz, han entregat esta vesprada els guardons d’este concurs de pintura que tingut 10 obres finalistes.

 A més, s’han concedit quatre accèssits de 100 euros en les categories de Centre Educatiu, que ha sigut per a l’IES Camp de Túria amb la balconada “Sen-i-Ment”; Diversitat que ha recaigut en el Taller Municipal d’Alzhèimer per “Teixint rècords”; Entitats per a l’associació Elles Dones per l’obra “Cuinant la meua vida”; i Individual per a VicenRodenas amb “El árbol de la vida”.

 Un total de 60 balconades s’han presentat a la tercera edició d’este certamen que pretén promoure la creativitat artística com una ferramenta terapèutica i d’inclusió social, al mateix temps que convida a reflexionar sobre diferents qüestions socials. Les obres, que decoren diversos balcons del centre de la ciutat, continuaran exposades fins al pròxim 1 de juliol

L’Associació Pentagrama, dedicada a les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars, organitza “BALCOnejARTe”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, la Federació del Comerç de Llíria, Caixa Popular i Músics Sense Fronteres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà