Antonio Moltó Quintet tanca la ‘XIX Trobada de Jazz’ en la Torre del Virrei

El concert d’Antonio Moltó Quintet començarà a les 22.30 hores del dissabte en la Torre del Virrei de l’Eliana

El saxofonista Antonio Moltó i el seu grup oferiran el próxim dissabte l’últim concert de la ‘XIX Trobada de Jazz de l’Eliana’, inclosa dins del festival ‘Estiu a la Torre’. Moltó anirà acompanyat per Margot Cortés, cantant, actriu i compositora; Gustavo Javier Luna, bateria; Vicente J. Ruiz, piano i Jose A. Bornay, contrabaix.

Antonio Moltó Quintet, catedràtic de jazz en el Conservatori Oscar Esplá d’Alacant, és reconegut i guardonat per ser un dels millors saxofonistes del panorama espanyol actual.

En els més de 30 anys de carrera musical ha acompanyat a figures mítiques del jazz com a Pat Metheny, Sammy Davis Junior, Chic Corea o Donna Hightower.

No és la primera vegada que aquest saxofonista alacantí visita l’Eliana. Els veïns de ja van poder assistir a un dels seus concerts el novembre passat, quan va actuar amb el seu grup Saxophonies Quartet en el festival ‘Cinc Segles de Música’.

Aquesta vegada Antonio Moltó anirà acompanyat per Margot Cortés, cantant, actriu i compositora; Gustavo Javier Luna, bateria; Vicente J. Ruiz, piano i Jose A. Bornay, contrabaix.

Aquest concert tancarà el cicle de jazz del festival ‘Estiu a la Torre’ i donarà pas a la XV edició de Pinceladas Flamencas la setmana vinent, amb els concerts de Curro Piñana i Reina Roja.

El concert d’Antonio Moltó Quintet començarà a les 22.30 hores en la Torre del Virrei de l’Eliana. Les entrades, de 7 i 5 euros, es poden comprar de forma anticipada en les taquilles del cinema d’estiu a partir de les 22.30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà