El Consell cofinança l’ensenyament integrat de música en La Unió

El diputat de Compromís i regidor a Llíria Paco García ha valorat que la Generalitat destinarà una subvenció de 107.850 euros

El ple del Consell ha aprovat avui re editar un any mes el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i la Unió Musical de Llíria pel qual es finançarà parcialment la impartició de l’ensenyament elemental de música i dels ensenyaments d’Educació Primària de forma integrada.

Aquesta col·laboració té com a finalitat facilitar als alumnes la possibilitat de cursar simultàniament els ensenyaments de música i les de règim general.

Segons el diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, la Generalitat destinarà una subvenció de 107.850 euros per a contribuir a sufragar en 2016 les despeses de personal docent addicionals ocasionats per la integració dels ensenyaments elementals de Música i els ensenyaments de Primària.

La Unió Musical de Llíria, amb el suport del Consell, constitueix un centre pioner a integrar aquests dos tipus d’estudis en un horari únic, la qual cosa redunda en una menor càrrega lectiva per a aquests alumnes i implica una major eficiència des del punt de vista educatiu, social i econòmic.

Amb aquest conveni, ha apuntat la vice presidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, s’incideix en el reconeixement de la meritòria tasca duta a terme per les societats musicals valencianes per a mantenir escoles de música que permetran integrar l’educació dels alumnes amb la tradicional afició a la música característica del poble valencià.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà