Un miler de voluntaris impulsaran el Mundial d’handbol femení

mundial de balonmano

La campanya de voluntariat conclou amb 1.150 inscrits

El període d’inscripció i selecció del voluntariat per al Campionat del Món d’Handbol Femení ha conclòs amb un gran acolliment i èxit de participació. Des del 26 d’agost fins al 14 de novembre, 1.150 persones les que s’han inscrit per a participar i viure des de dins el primer Mundial d’aquest esport que se celebrarà a Espanya en diverses seus, entre elles Llíria.

De l’1 al 19 de desembre, Granollers, Torrevella, Llíria i Castelló seran les quatre seus en les quals se celebrarà l’esdeveniment, sent clave la figura dels voluntaris en la feina de casa de suport i suport al Comité Organitzador per a un correcte funcionament de la competició. Les sol·licituds rebudes computen a 515 voluntaris destinats a Granollers, 269 a Torrevella, 205 a Castelló i 161 a Llíria.

La mitjana d’edat dels inscrits és de 30 anys, sent la franja d’edat de les persones nascudes entre els anys 1990 i 1999 la més nombrosa, amb un total de 236 sol·licituds. La campanya de voluntariat ha tingut especial calat entre el gènere femení, amb més de la meitat de les sol·licituds presentades corresponents a dones (602).

El Comité Organitzador està desenvolupant les labors d’assignació dels voluntaris i serà en les pròximes hores quan es pose en contacte amb totes les persones inscrites per a comunicar-los la seua assignació, en funció de criteris com la disponibilitat, l’allotjament i el perfil de cada aspirant.

Els voluntaris seleccionats tindran un rol vital durant la competició, sent una peça clau com a element dinamitzador d’un esdeveniment històric com el Campionat del Món d’Handbol Femení 2021. Tots ells participaran de manera activa en les diferents labors d’organització que comporta un torneig d’aquesta magnitud, podent viure una experiència única i inoblidable en primera persona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà