Estabilitzat l’incendi que afectava una empresa de residus a Loriguilla

Es recomana que el veïns amb malalties respiratòries usen mascareta

L’incendi industrial declarat aquest matí en una empresa de tractament de residus situada en el polígon industrial Masia de Conde en Loriguilla es troba ja estabilitzat, segons ha informat Emergències de la Generalitat.

L’Ajuntament de Loriguilla ha difós un bàndol aquesta vesprada en el qual ha tranquil·litzat als veïns. “L’incendi continuarà fumejant fins demà, però està controlat. Ja es poden obrir finestres sense perill, però recomanem que usen màscareta per a eixir al carrer els veïns amb malalties respiratòries”.

Els treballadors de l’empresa han donat la veu d’alarma i han pogut traure diversos vehicles. No obstant això, el foc ha destruït altres màquines utilitzades per a remoure els residus plàstics.

En les labors d’extinció han treballat deu dotacions de bombers dels parcs de L’Eliana, Paterna, Xiva i Requena, i tres unitats de comandament, concretament un sergent, un cap de zona i un oficial de guàrdia.

Patrulles de la Guàrdia Civil i Policia Local de Loriguilla han acudit també al polígon després de rebre l’avís de l’incendi.

El Centre de Coordinació d’Emergències 112 ha donat l’avís preventiu al Centre de Control del Trànsit aeri per la proximitat del fum a l’aeroport de Manises, que no ha afectat els vols.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà