Loriguilla presenta el projecte de la nova plaça de la Concòrdia

Comptarà amb una superfície de 3.342 metres quadrats

L’Ajuntament de Loriguilla porta treballant els últims mesos per a millorar la imatge del municipi i oferir als seus veïns uns espais més moderns i que cobrisquen les seues necessitats.

L’última acció del Consistori ha sigut presentar el projecte de la qual serà la futura plaça de la Concòrdia, una nova zona que servirà com a punt de trobada per a la ciutadania i que comptarà, entre altres, amb una font seca, unes graderies de formigó, vegetació i mobiliari urbà.

Aquesta plaça, que comptarà amb una superfície total de 3.342,48 metres quadrats, estarà situada a l’entrada del poble, al costat de la rotonda.

L’alcaldessa, Montserrat Cervera, ha declarat que es tracta d’un projecte “molt necessari per al poble, que convida a la convivència, i que pretén estar a l’altura d’una Loriguilla moderna i carismàtica”.

També ha afegit que des de l’Ajuntament “hem posat tota la nostra obstinació i il·lusió perquè aquest projecte siga una realitat, ja que volem oferir la millor versió de Loriguilla”.

El Consistori ha sol·licitat una subvenció per a finançar el cost de les obres i ha fixat el pressupost base de licitació en 548.492 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà