El polígon Los Vientos de Nàquera estarà vigilat amb 32 càmeres de seguretat

AEMON Nàquera

L’Associació Empresarial AEMON va assistir a la reunió tècnica convocada per l’Ajuntament de Nàquera per a presentar el nou sistema de vídeo vigilància de l’àrea industrial Los Vientos. Un total de 32 cambres -16 de captació genèrica i 16 de captació de matrícula- es troben ja operatives i connectades a la Policia Local.

El sistema assegurarà tots els accessos a l’àrea industrial, així com els punts estratègics dins del seu perímetre.

Durant la reunió, els representants d’AEMON van conéixer el funcionament intern del sistema, així com el protocol d’avís davant incidències per a les empreses del polígon. El cap de la Policia Local, tècnics municipals i de l’empresa instal·ladora del sistema, i l’equip de govern van exposar l’eficàcia d’aquest circuit per a vetlar per la seguretat de l’àrea industrial i de totes les seues empreses.

Des d’AEMON s’han mostrat molt satisfets amb la posada en marxa de les càmeres de vídeo vigilància, ja que “es tracta d’una reclamació històrica de la nostra associació, que gràcies al compromís de l’actual Consistori a la fi ha pogut veure la llum”, expliquen. “Des d’ara, Los Vientos és una àrea vigilada i molt més segura”, afirmen.

“Es tracta d’un assoliment que demostra que el bon enteniment i col·laboració entre empreses i Ajuntaments és beneficiosa per al correcte manteniment i la seguretat de les àrees empresarials”, conclouen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà