Olocau dona 46 caixes de material sanitari i aliments per a Ucraïna

olocau ucrania

Els veïns es bolquen amb el poble ucraïnés

La campanya d’ajuda humanitària que es va dur a terme durant la setmana passada ha reflectit una vegada més l’esperit solidari del poble d’Olocau. Davant la dramàtica situació que està vivint el poble ucraïnés, veïns han respost amb nombroses donacions de material humanitari que promptes eran enviades.

Es destinarà un total de 46 caixe samb material sanitari i d’higiene (tant per a adults com per a xiquets) i aliments no peribles (menjar prefabricat, menjar infantil, fruita seca, llandes de conserves, etc.).

En la seua preparació han participa tvoluntaris que han realitzat labors de selecció, classificació i empaquetat del material recollit. El següent pas en aquest procés solidari es realitzarà el pròxim dilluns, quan, des de l’Ajuntament, es començaran a realitzar les gestions necessàries per a organitzar el seu enviament.

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, i la regidora de Serveis Socials, Olga Brínquez, van estar realitzant les últimes comprovacions i van voler transmetre el seu agraïment a totes les persones que han participat en la campanya, així com als voluntaris que també han col·laborat en aquesta acció solidària.

El primer edil va destacar que “la gran quantitat de material que el poble d’Olocau ha donat és una clara mostra de la nostra solidaritat i el nostre suport cap a Ucraïna; una solidaritat que s’ha demostrat en anteriors ocasions, com amb l’ajuda als refugiats de Lesbos, i que suposa un exemple més del compromís del nostre municipi amb les causes humanitàries”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà