Les autoritats visiten les obres del nou col·legi d’Olocau

L’alcalde del municipi i membres del equip docent del CRA Alt Carraixet han estat en les instal·lacions

Aquest matí, l’Alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, ha realitzat una visita a les obres del nou col·legi per a conéixer de primera mà l’estat actual dels treballs. Amb ell, han estat també Juani Gil, Marcel·lí Garcia, Pili Navarro i Aina Martínez, membres de l’equip docent del CRA Alt Carraixet.


Al llarg del recorregut, han pogut comprovar l’avançat estat en el qual es troba el centre i les seues instal·lacions. Entre les zones visitades, estaven les aules, els banys, el pati, el menjador, la cuina, així com altres espais interiors i a l’aire lliure. Acompanyats per l’arquitecta municipal, Sonia Cantero, i per personal encarregat de la construcció del col·legi, han pogut, així mateix, conéixer més detalls sobre el resultat final de l’obra.


Després de la visita, Antonio Ropero s’ha mostrat “molt satisfet del ritme al qual avancen els treballs”. “El centre presenta un estat molt avançat i cada vegada està més a prop el dia en què el professorat i l’alumnat puguen gaudir d’aquestes magnífiques instal·lacions”, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà