El nou col·legi d’Olocau obrirà les seues portes el 24 de febrer

colegio olocau

En l’acte obert al públic es realitzarà una visita a les instal·lacions

El nou col·legi públic d’Olocau Mestre Ferran Zurriaga s’inaugurarà el divendres 24 de febrer. Davant la imminent finalització de les obres del nou centre escolar d’Infantil i Primària i del trasllat del material i del mobiliari, l’Ajuntament d’Olocau i la direcció del centre han organitzat un acte d’inauguració obert al públic perquè totes les persones que ho desitgen puguen entrar a l’escola i conéixer-la de primera mà.

L’esdeveniment començarà a les 11:45 hores, amb la recepció a les autoritats convidades i a aquelles persones que hi vulguen estar presents. A continuació, arrancarà la jornada amb els parlaments de la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Desa Vilaplana; de la directora del CRA Alt Carraixet, Juani Gil; i de l’alcalde, Antonio Ropero.

Després, l’alumnat del col·legi oferirà un concert als assistents i, una vegada finalitzat, es realitzarà una visita a les instal·lacions. Per a acabar, en el gimnàs, es projectarà un vídeo amb les diferents fases de la construcció.

Davant la proximitat de la inauguració, el primer edil d’Olocau ha expressat la seua “alegria i il·lusió”, ja que, segons ha afirmat, “hem esperat molt de temps perquè arribara aquest moment i, per fi, una reivindicació històrica comés el nou col·legi serà una realitat”. Per això, ha volgut convidar a veïns a estar presents i ser partícips d’un dia molt especial per a tots nosaltres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà