Antonio Ropero (PSPV) presenta la seua candidatura sota el lema ‘Present i futur d’Olocau’

candidatura ropero

El socialista aspira a la seua quarta legislatura

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, ha presentat la candidatura del PSPV-PSOE a l’alcaldia per a les eleccions del 28 de maig sota el lema ‘Present i futur d’Olocau’.

En l’acte celebrat al saló de plens van estar presents les persones que integren la llista, encapçalada per Antonio Ropero, que aspira a la seua quarta legislatura amb “la mateixa il·lusió que quan em vaig presentar en 2011”.

El socialista va transmetre les seues “ganes de seguir sumant i seguir treballant pel present i el futur del nostre poble” i va prometre “treball i dedicació” per part de tot el seu equip.

La candidatura combina l’experiència de membres que han format part de la Corporació Municipal en aquesta última legislatura amb noves incorporacions per a oferir un projecte que opta a renovar la confiança dels votants.

El candidat socialista va fer balanç del període 2019-2023 i va comentar les principals fites aconseguides -“promeses que vam fer i que hem complit”- com el nou col·legi Mestre Ferran Zurriaga o el Centre Cívic ‘Els Pins’ de la urbanització Pedralvilla; a les actuacions de millora de carrers i camins; a la tasca de restauració i de posada en valor del patrimoni històric i cultural; i a altres assoliments en àmbits com la Igualtat, el Medi Ambient o el Transport.

L’alcalde va detallar les mesures previstes per als pròxims quatre anys, que tenen com a prioritat “millorar la qualitat de vida de tots els veïns”: les propostes dirigides als joves, a les famílies i als majors; la construcció d’instal·lacions com el Parc d’Emergències, l’Auditori, o la nova depuradora; l’impuls a la incorporació dels cursos de primer i segon d’ESO en el col·legi; o el compromís de continuar apostant per les polítiques de protecció de l’entorn natural, de defensa de la Igualtat, de promoció turística i de desenvolupament de les urbanitzacions mantenint l’equilibri financer que ha permés deixar el deute de l’Ajuntament a zero.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà