Antonio Ropero: “Votar al PSPV és garantia de seguir avançant”

ropero y ábalos pspv

Ábalos participa al míting de la campanya a Olocau

El saló de plens d’Olocau ha acollit el míting central de la campanya del PSPV-PSOE en el municipi del Camp de Túria. En ell, van participar l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Antonio Ropero, i l’exministre de Transports i actual diputat i president de la Comissió d’Interior del Congrés José Luis Ábalos.

Amb ells van estar també presents els membres de la llista del PSPV a les eleccions del pròxim diumenge 28 de maig i un gran nombre de veïns.

En les seues intervencions, Ropero i Ábalos van destacar el compromís del PSPV
a nivell local i autonòmic i van posar en valor la importància de la col·laboració i la
cooperació institucional per a impulsar el desenvolupament i el benestar. “Una relació fructífera”, segons va afirmar el candidat. Així, es va parlar de les inversions i les actuacions que s’han dut a terme des del Consell i des de l’Ajuntament en els últims anys en àmbits com l’educació, l’urbanisme, el medi ambient o l’ocupació.

Així mateix, es va plantejar el projecte de futur que proposa el PSOE a Olocau i
la Comunitat Valenciana. Un projecte format per mesures en les quals l’objectiu
principal és “seguir recorrent el camí de progrés en el qual ens trobem actualment”.

En aquest sentit, en el míting es va explicar el programa tant en clau municipal (noves infraestructures, millora dels serveis, protecció del patrimoni històric, cultural i natural) com en clau autonòmica -inversions en àmbits com la sanitat, l’educació o el transport; polítiques socials; iniciatives per a potenciar el creixement econòmic i la creació d’ocupació-.

Segons va assenyalar Ropero, amb l’acte es va mostrar “la ferma voluntat del PSPV de seguir treballant per a la Comunitat Valenciana i, en el pla local, el propòsit de la nostra candidatura de continuar millorant el dia a dia i la qualitat de vida dels veïns. Votar al PSPV-PSOE és garantia de seguir avançant”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà