Olocau rep el distintiu de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

turismo Olocau

En l’acte de celebració de l’aniversari del Model DTI-CV i de la Xarxa DTI-CV

L’Ajuntament de Benidorm ha acollit la celebració del X Aniversari del Model DTI-CV (Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana) i del V Aniversari de la Xarxa DTI-CV. Una cita en la qual s’ha posat en valor la importància d’esta iniciativa, s’ha homenatjat els seus principals valedors i s’ha fet entrega dels distintius de pertinença als integrants de la Xarxa, entre els quals es troba Olocau.

L’esdeveniment ha estatpresidit per la consellera de Turisme, Nuria Montes, i el director general de Turisme i president de la Xarxa DTI-CV, José Manuel Camarero. En representació del municipi, hi han assistit l’alcalde, Antonio Ropero, l’arqueòleg i guia turístic Víctor Chaos, i l’agentd’ocupació i desenvolupament local. María José Rel.

Així, la jornada ha servit per a ferbalanç del treball realitzat a partir d’esta estratègia turística impulsada per l’Invat·tur (InstitutValencià de Tecnologies Turístiques) i per a reconéixer el sdestins pioners, els professionals d’especial rellevància i els organismes i empreses de la Xarxa DTI-CV. Olocau, com a membre de la Xarxa, ha rebut igualment el seu distintiu de mans de la consellera.

Segons ha afirmat Antonio Ropero, participar en esta celebració suposa “la confirmació que la nostra localitat es troba entre les millors destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana”.

El primer edil socialista ha reconegut que la distinció rebuda “és una recompensa a l’esforç realitzat durant anys i a la decidida voluntat de l’Ajuntament per a aconseguir que Olocau es convertisca en una referència en l’àmb itturístic”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà