Olocau finalitza els treballs en els camins de Sentig i del Portixol

caminos olocau

Les obres han tingut un cost de més de 47.000 euros

L’Ajuntament d’Olocau ha conclòs els treballs que s’han realitzat en les últimes setmanes en els camins de Sentig i del Portixol d’Olocau, per la qual cosa el trànsit de vehicles ja s’ha restablit.

Estes actuacions han consistit en el seu condicionament i formigonada i han tingut un cost de 47.598,88 euros, finançats a través d’una subvenció de la Diputació de València emmarcada en el pla ‘Reacciona Fase II. Gestió forestal sostenible i prevenció d’incendis forestals 2022’.

En el Camí de Sentig s’ha realitzat el rasanteig i la compactació d’un tram de pendent, així com l’extensió d’una capa de llast, per a la construcció una llosa de formigó.

En el Camí del Portixol, s’han dut a terme igualment treballs de rasanteig i compactació i s’hi ha instal·lat un gual de formigó.

Segons l’alcalde, Antonio Ropero, estes obres “milloraran notablement l’accés dels vehicles d’extinció d’incendis i la seguretat dels usuaris d’estes dos vies del municipi, i suposen un pasmés en el pla de millora de carrers i camins que portem desenvolupant en els últims anys”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà