Producte fresc i de proximitat tots els dissabtes en el Mercat de Venda Directa de Godella

A les portes de la nostra comarca a la localitat veïna de Godella (l’Horta Nord), trobem el Mercat de Venda Directa de Godella, tot un referent a nivell provincial tant en la venda d’aliments ecològics directament produïts i oferts pels propis productors com també en l’oferta de productes elaborats i artesanals.

Ja són molts els veïns i veïnes del Camp de Túria que són assidus visitants del Mercat de Venda Directa de Godella. La plaça de l’Ermita de Godella, és l’escenari on tots els dissabtes realitzen la compra centenars de persones, és per això que aquest mercat s’ha consolidat com un referent a tota la província de València.

Molt ha crescut des dels seus inicis, l’any 2011, el Mercat de Venda Directa de Godella. En l’actualitat podem comprar i omplir la nostra cistella de la compra amb un ampli ventall de productes: verdura i fruita fresca, conserves, forn, confitats, productes per a la higiene, cereals, llegums i un llarguíssim etc. És comú en la primera visita trobar eixa deliciosa fruita o verdura que des de feia anys no consumíem, o descobrir eixa peça que amb unes cridaneres formes coneixem per primera vegada.

També hi ha un espai per als més atrevits que vulguen cultivar la seua verdura a l’horta de casa, així podran adquirir planter ecològic de temporada.

Conjuntament al Mercat, cada dissabte s’ofereix una activitat en la mateixa plaça de l’Ermita amb una variada programació cultural consistent en distintes activitats per a tots els públics.  Durant el mes de març la música estarà present de la mà del ‘Cifu y su banda’, hi haurà teatre per als menuts amb l’espectacle ‘Un dia al Circ’ i els més inquiets tindran diversos tallers per a aprendre a elaborar Sushi o practicar ioga en família, entre d’altres.

PROGRAMACIÓ ACTIVITATS CULTURALS MERCAT VENDA  DIRECTA DE GODELLA MARÇ -ABRIL

Dissabte 12 de març
Festa de la primavera, amb l’actuació de CIFU Y SU BANDA, i l’actuació de EG&M

Dissabte 2 d’abril
Espectacle “Un dia al Circ” a càrrec de Origami Teatre.

Dissabte 9 d’abril
Taller “Reutilitza i Sembra”, a càrrec de Sembra en Saò

Dissabte 16 d’abril
Taller “Agroioga en Família” impartit per Jorge Haros i Inma Cisnos

Dissabte 23 d’abril
Taller “Elaboració de Sushi” impartit per Ji Hee Kim

Dissabte 30 d’abril
Taller de “Ioga en Família” a càrrec de l’associació de Ioga Om Dhara

Mercat de Venda Directa de Godella

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà