Riba-roja estalvia 198.116 euros en contractes públics després d’adjudicar les licitacions a pimes

L’ajuntament va gestionar 5 contractes per procediment obert per valor de 1’6 milions

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aconseguit un estalvi net de 198.116 euros en total en el segon trimestre d’enguany després del procés d’adjudicació dels contractes públics. En total, el consistori ha tret a licitació pública un total de 12 contractes en els diversos departaments municipals, en el citat període de temps establit, dels quals 9 d’ells s’han adjudicat a petites i mitjanes empreses (pimes) de la localitat.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha licitat un total de 1’6 milions d’euros en el segon trimestre d’enguany i les ha adjudicades per 1’5 milions d’euros, de manera que l’estalvi entre el procés de licitació i adjudicació és de 197.096 euros. En aquest cas, es tracta de procediments administratius de caràcter obert, en el qual qualsevol empresa pot presentar una oferta concreta per a obtindre l’adjudicació definitiva.

D’aquesta manera, s’han licitat un total de 5 contractes públics referits a les obres d’adequació de la passarel·la del Barran dels Monges, mitjançant procés obert simplificat de tramitació anticipada i amb un ODS (Objectiu de Desenvolupament Sostenible) referent al treball decent per a tots. Dels 140.799 euros de la licitació s’adjudicat, finalment, per un total de 109.978 euros, de manera que l’estalvi definitiu està fixat en 30.821 euros.

El segon contracte licitat està referit a les obres de reurbanització de la zona de Entrenaranjos amb la condició d’execució de caràcter social i mediambiental, amb el compliment dels ODS sobre salut i benestar, treball decent per a tots i les 11 ciutats i comunitats sostenibles. En aquest cas, els 119.834 euros amb els quals va eixir l’adjudicació d’aquestes obres es van reduir als 103.920 euros i un estalvi total de 15.914 euros.

La tercera adjudicació se centra en les obres d’adequació i accessibilitat del camp de futbol i els lavabos de Riba-roja de Túria amb condicions de caràcter social i mediambiental i un ODS del trbajo decent per a tots. En total, les obres es van licitar per un total de 71.074 euros i una adjudicació de 67.520 euros. D’aquesta manera, l’adjudicació d’aquest projecte municipal va possibilitar un estalvi a les arques municipals de 3.553 euros.

Les obres de l’execució del carril cicle-per als vianants de la zona nord i l’adequació de la senda del Molinet, l’enllumenat i la connexió amb el nucli urbà es va licitar per 234.656 euros, es va adjudicar per 188.849 euros i un estalvi de 45.807 euros.

L’últim contracte gestionat a través d’un procediment obert consisteix en l’adequació del Trinquet Municipal de Riba-roja de Túria, amb criteris de caràcter mediambiental i uns ODS sobre els edificis sostenibles i amb resiliència. Els 935.102 euros de l’adjudicació es van convertir en 834.102 després del procés d’adjudicació. L’estalvi net obtingut en aquest procés administratiu s’ha fixat en un total de 101.000 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament de Riba-roja ha dut a terme 7 contractes menors, dels quals 4 es van adjudicar a petites i mitjanes empreses (pimes), per un muntant global de 195.055 euros i un estalvi total de 1.020 euros. Els contractes se centren en el servei de mediació laboral integral i d’assessorament en matèria d’assetjament laboral per 14.520 euros, el contracte de dades jurídica corporativa i de recursos humans per 17.830 euros, el contracte de subministrament de carro de transport, bombes portàtils, aspiració d’aigua per a equips portàtils contra incendis per 16.733 euros, les obres d’urbanització del carrer Salvador Bigorra per 32.518 euros, la reparació al carrer Maestro Serrano per 25.984 euros, i, finalment, el reaslfaltado de la carreta de Vilamarxnt per altres 37.833 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà