Un conductor embriac i en sentit contrari xoca en Riba-roja contra un altre cotxe

guardia civil tráfico

Superava en més del doble la taxa d’alcohol permesa

Un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol i s’havia incorporat a l’autovia A-3 en sentit contrari va impactar amb el seu vehicle contra un altre turisme en el qual viatjaven dues persones, que van resultar il·leses.

Els fets van ocórrer sobre les 19.15 hores del passat dissabte, quan segons la Guàrdia Civil el conductor d’un turisme en el qual viatjaven tres persones va accedir en sentit contrari a la A-3 a l’altura de Riba-roja.

El vehicle que va circular en direcció a València pels carrils cap a Madrid va col·lidir contra un altre turisme, provocant sol danys materials.

La passatgera del turisme contra el qual va impactar, de 65 anys, “no va dubtar a dirigir-se als ocupants del vehicle per a evitar que continuaren conduint incorrectament i s’absentaren del lloc”, assenyalen les fonts.

Una patrulla de motoristes de la Guàrdia Civil de Trànsit es va personar en el lloc dels fets i va comprovar que el conductor es trobava sota la influència de begudes alcohòliques, llançant un resultat que superava en més del doble la taxa d’alcohol permesa.

L’equip d’Atestats del Subsector de la Guàrdia Civil de Trànsit de València investiga a aqueix conductor, de 66 anys d’edat, per sengles delictes contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que comporten penes de fins a dos anys de presó i privació del dret a conduir fins a sis anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà