Riba-roja celebra les Festes de Sant Vicent Ferrer del 5 al 8 d’abril

sant vicent ribarroja

Organitzat per l’Altar de Sant Vicent Ferrer de Riba-roja en col·laboració amb l’Ajuntament

Un any més, Riba-roja de Túria celebrarà la tradicional Festivitat de Sant Vicent Ferrer. Des de l’Altar de Sant Vicent Ferrer en col·laboració amb l’Ajuntament conviden a unir-se als actes programats als veïns i visitants del municipi, on els espera amb un programa replet d’activitats els dies 5, 6, 7 i 8 d’abril.

El divendres 5 d’abril marca l’inici de les festivitats amb l’exaltació dels Clavaris de l’Altar 2024, María Sánchez i Salvador Cortina, al costat del Clavari Major Infantil Ariel Barreto Martínez, en el Teatre Cervantes a les 21.30 hores, amb la presència de la Clavariesa Major de les Festes vicentines de València, Tonya Xàtiva.

Els xiquets representaran el miracle’Follies per amor’, que presentaran prèviament el dimecres 3 d’abril en el Concurs de Miracles en l’edifici de l’Once de València, organitzat per la Junta Central Vicentina i Lo Rat Penat.

El dissabte 6 d’abril, les activitats comencen a les 8 del matí amb el muntatge de l’Altar, seguit pel trasllat dels sants fins al CIJ a les 18 hores, on tindrà lloc la Pujada del Sant al seu altar. A la nit, els carrers del poble s’ompliran de música amb la “Cantà d’albaes” a càrrec de l’Associació Tio Baina.

El diumenge 7 d’abril estarà dedicat als més xicotets, amb un parc infantil d’11 a 18 hores a l’esplanada del CIJ. A les 17 hores, tindrà lloc el berenar de xocolate i pacremat. A la nit, actuació del Quadre Artístic de Vilamarxant a les 23 hores.

El dilluns 8 d’abril, dia festiu en honor a Sant Vicent Ferrer, se celebrarà la missa a les 11 i es durà a terme el bateig del xiquet Felipe Capella Bigorra. A la vesprada, hi haurà berenar popular amb orxata i fartons i a les 17.30 hores, la companyia Scura Splats oferirà un espectacle infantil.

A les 18.30 hores, es representarà una vegada més el miracle ‘Follies per amor’ i a partir de les 19 hores, es realitzarà la baixada del sant i el seu trasllat a la casa dels pròxims clavaris.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà